Manifestacija: Umetnost kreiranja svoje resničnosti

manifestacija

Že od nekdaj so me privlačile skrivnosti vesolja in tistega “nekaj več,” ki sem ga vedno čutila, a nikoli povsem razumela. To notranje hrepenenje me je vodilo na dolgo pot raziskovanja svojega namena, kjer sem odkrila, da lahko vsak izmed nas zavestno oblikuje svojo resničnost. Ena izmed najmočnejših tehnik, ki mi je pri tem pomagala, je manifestacija.

manifestacija

Kaj je manifestacija?

Manifestacija je način kako do želenih izkušenj in stvari v življenju s pomočjo misli, občutkov in prepričanj. Temelji na tem, da smo ustvarjalci svoje resničnosti in da vesolje odziva na naše notranje stanje. Kar mislimo, čutimo in verjamemo, se prej ali slej manifestira v našem zunanjem svetu.

Moja zgodba o manifestaciji

Spomnim se, kako sem kot mala deklica sanjala o življenju v naravi, polnem ljubezni, miru in ustvarjalnosti. Takrat še nisem poznala koncepta manifestacije, a moje sanje so bile žive in intenzivne. Vsako noč sem si predstavljala, kako me obdajajo kristali, narava in ljudje, ki jih navdihujem. Moje srce je bilo polno vere in upanja.

Čez leta, ko sem se poglabljala v meditacijo, brala knjige in se udeleževala delavnic, sem začela razumeti, da so te moje otroške sanje dejansko bile manifestacija. Vedno, ko sem se povezala s svojim notranjim svetom, sem oblikovala svojo prihodnost. Počasi sem začela uporabljati to znanje bolj zavestno.

Koraki k uspešni manifestaciji

 

  1. Jasnost namere: Prvi korak k manifestaciji je, da si jasno zamislimo, kaj si želimo. Pomembno je, da je naša želja konkretna in natančno opredeljena. Na primer, namesto da si rečemo, da želimo biti srečni, si raje zamislimo specifične situacije, ki nas osrečujejo.
  1. Vizualizacija: Ko imamo jasno namero, si jo začnimo predstavljati. Zaprimo oči in si vizualizirajmo, kako že živimo svoje sanje. Občutimo radost, hvaležnost in ljubezen, kot da je vse to že resničnost. Ta čustva so ključna, saj delujejo kot magnet, ki pritegne želene stvari v naše življenje.
  1. Pustimo preteklost: Da lahko v svoje življenje pritegnemo nove stvari, moramo izpustiti stare vzorce in prepričanja, ki nas omejujejo. To vključuje tudi odpuščanje sebi in drugim ter sprejemanje, da smo vredni ljubezni in obilja.
  1. Akcija: Manifestacija zahteva tudi konkretne korake v smeri naših sanj. Vesolje podpira tiste, ki so pripravljeni vložiti trud in energijo v svojo vizijo. To ne pomeni, da moramo trdo delati, ampak da zaupamo svoji intuiciji in sledimo navdihu.
  1. Zaupanje in hvaležnost: Na koncu je pomembno, da zaupamo v proces in smo hvaležni za vse, kar že imamo. Ko smo hvaležni, oddajamo vibracijo obilja, kar pritegne še več obilja v naše življenje.
Čarovnija kristalov pri manifestaciji
kristali

V mojem življenju imajo kristali posebno mesto, saj me podpirajo na vsakem koraku. Vsak kristal nosi svojo energijo in namen. Konkretno za manifestacijo želja največkrat uporabljam modri apatit, v kolikor želim v svoje življenje priklicati obilje, me spremlja komplet kristalov za obilje, ki vključuje kristale: pirit, lapis lazuli in zeleni aventurin.

Kristali delujejo kot ojačevalci naših namer in nas povezujejo z univerzalno energijo.

Vsak dan si vzamem trenutek, da se povežem s svojimi kristali in jih uporabim pri svoji praksi manifestacije. Nosim jih na nakitu, med meditacijo jih držim v rokah in jih nosim v torbici / žepu, da me njihova energija spremlja ves dan. Z njimi se počutim povezana z naravo in vesoljem, kar mi daje moč in zaupanje v moje manifestacije.

Manifestacija ni le tehnika, temveč način življenja. Je pot, po kateri hodimo z odprtim srcem in zaupanjem v svoje sposobnosti. Ko se zavestno odločimo, da bomo ustvarjali svojo resničnost, postanemo močnejši in bolj povezani s svojim srčnim namenom. Ne pozabimo, da je vsak trenutek priložnost za nov začetek. Verjemi vase, sanjaj velike sanje in zaupaj, da te vesolje podpira na vsakem koraku.

Naj bo tvoja pot manifestacije polna čarobnosti, ljubezni in obilja.

Spremljaš me lahko tudi na FB strani: Dorotea Horvat Gerželj – podpora pri osebnem razvoju in na IG profilu: dorotea.h.gerzelj

Zadnji prispevki