Terapija čiščenja čaker

Čiščenje in aktiviranje čaker

Čiščenje čaker je zelo učinkovita metoda uravnovešanja naših energetskih centrov, ki so povezani z našim fizičnim in energetskim telesom. Ko so polno aktivirane in odprte se počutimo vitalno, polni moči in energije, ter smo kos vsakodnevnim izzivom.

Poskrbite za pravilno delovanje vaših čaker in jih očistite. Čiščenje vam izboljša pretok energije po celem telesu, kajti če katera čakra ne deluje dobro, se to odraža na vseh področjih. Neuravnovešene čakre vplivajo na naše razpoloženje, smo nenehno utrujeni in razdražljivi, kar posledično vpliva tudi na naše odnose z ljudmi.

Kaj pravzaprav so čakre?

Ime čakra izhaja iz sanskrta in pomeni nekaj takega kot kolo ali krog. Čakre so energijski centri, vrtinci ali krogi. V svojem telesu imamo sedem takih energijskih centrov ali čaker. So središča ali prepleti življenjske energije. Delujejo kot kanali, skozi katere se pretaka vitalna energija in se povezujejo s kozmično in zemeljsko energijo, energijo chi (izgovarjamo či). Chi energija teče od spodaj navzgor, od prve – korenske čakre, do sedme – kronske.

Čakre se nahajajo vzdolž hrbtenice. Vsaka čakra predstavlja višjo stopnjo bivanja in je povezana z notranjimi organi, živčevjem in žlezami z notranjim izločanjem. Organe napajajo z energijo, zato je pomembno, da so uravnotežene, saj tako omogočajo nemoteno delovanje celotnega telesa, vplivajo na naše počutje in razpoloženje. Čakre so prav tako povezane z določenimi vidiki našega življenja, kot so odnosi, ljubezen, spolnost, kariera …

Več o čakrah si lahko preberete tukaj.

Čiščenje čaker je sestavljeno iz dveh korakov:

  • Čiščenja v smislu opuščanja negativnih miselnih vzorcev
  • Uravnoteženja posameznih čaker, dokler ne postanejo vse enako velike

Uporabljamo 3 tehnike uravnovešanja čaker – energijsko zdravljenje, aromaterapijo in kristaloterapijo ali kombinacijo vseh treh. Pri izbiri tehnike se osredotočimo na posameznikove želje in potrebe.

Učinki terapije trajajo različno dolgo. Priporočamo, da vztrajate na svoji poti energijskega čiščenja čaker. Vsakemu priporočamo, da si privošči tudi individualno obravnavo ali skupinsko obliko pomoči, kjer bomo skupaj odprli vaš energijski prostor in poiskali izvor vaših težav ter vas usmerili na pot lastnega zavedanja.

Čiščenje čaker priporočamo vsem, še posebej pa tistim, ki se soočate z nelagodji v telesu ali težjimi življenjskimi izzivi.

Cena prve terapije, ki traja 1 uro znaša 60 eur (pogovor, pregled čaker, čiščenje), vsaka naslednja terapija čiščenja, ki traja 30 min pa stane 40 eur.