Komplet kristalov Obilje

Komplet kristalov Obilje

Komplet kristalov za privabljanje obilja

 

Komplet Obilje vsebuje:

  • lapis lazuli
  • zeleni aventurin
  • pirit
  • sveti les
  • mošnjiček
  • opis kristalov

Trije čudoviti kristali za privabljanje obilja v naše življenje in mošnjiček, da imamo kristale vedno pri sebi. Kristali so očiščeni in napolnjeni za namen privabljanja bogastva.

  • Izdelek je naraven, zato lahko mere, oblike in barve rahlo odstopajo od teh na sliki.
  • Kristali, ki jih pošljem, bodo izbran naključno.

17,00

Razpoložljivost: Na zalogi

LAPIS LAZULI – kristal prijateljstva

Lapis lazuli je kamen prijateljstva, prinaša harmonijo ter bolj razumevajočo komunikacijo v odnosih. Je kamen modrosti in resnice. Spodbuja željo po razumevanju in novem znanju, zato je odličen za ljudi na vodilnih položajih, kot so novinarji, odvetniki, izumitelji in pisatelji. Velja pa tudi za kamen obilja.

Osvobaja nas bolezni, zaradi katerih pademo v pasivno stanje in nam daje notranjo moč ter modrost. Pomaga nam pri izražanju čustev in nas dela bolj modre, zato je uporaben pri reševanju težav v medsebojnih odnosih, še posebej v toksičnih zvezah.  Pomaga nam sprejemati za nas dobre odločitve. Omogoča samoizražanje brez zadržkov ter pomaga pri odprti komunikaciji.

Odpira čelno čakro, ugoden vpliv pa ima tudi na delovanje grlene čakre. Pomaga sprostiti potlačeno jezo in čustvene blokade. Dobro vpliva na samoizražanje, še posebej pri tisti, ki v sebi zadržujejo jezo, saj jim pomaga izraziti potlačena čustva. Če ga boste čez noč postavili v bližino ležišča, vas bo čistil in harmoniziral, obenem pa tudi krepil čelno čakro.

 

ZELENI AVENTURIN – kristal motivacije in blaginje

Aventurin je kamen srčne čakre , ki je vedno pripravljen prebuditi te občutke ljubezni. Primeren je tudi za tiste, ki si želijo v svoje življenje pritegniti več energije in obilja.

Zeleni aventurin daje moč, samozavest, pogum in srečo. Obnavlja človekov optimizem za življenje in nas spodbuja k delovanju, da pridobimo tisto, kar si na tem svetu želimo. Spodbuja nas, da stopimo iz cone udobja in sprejmejmemo nove priložnosti.

Deluje kot talisman priložnosti in vseh življenjskih odločitev pri katerih realizacija ni le v naših  rokah, ampak je odvisna tudi od sreče. Krepi individualnost, izvirnost in sproščenost. Odpravlja  tesnobo in strahove, bistri misli in izboljšuje spomin, krepi ustvarjalnost, privablja uspeh, srečo in  bogastvo, ugodno vpliva na bolezni pljuč, težavah s srcem ter preprečuje migreno.

 

PIRIT – kristal pozitivne energije

Namen pirita je, da nas ohranja močne in stabilne ter vedno brez okovov nadzora. Zdi se, da ima intuitivno lastnost, ki nas obvaruje pred nevarnostjo – tako duhovno kot čustveno. Je tudi kamen, ki krepi ustvarjalnost in prinaša kanček dodatnega sijaja. Spodbuja moč in vodstvene lastnosti ter nas vabi, da stopimo do lastnega potenciala, saj sta moč volje in dobro počutje vedno pod nadzorom.

Pirit velja za kristal, ki prinaša bogastvo in srečo. Še posebaj ugodno vpliva na tretjo čakro in solarni pleksus. Je odličen manifestacijski kamen, ki človeku omogoča črpanje visokofrekvenčne energije v fizično telo z namenom ustvarjanja življenjskega obilja. Njegova frekvenca spodbuja ustvarjalni pretok idej ter nam pomaga sprejeti naše prirojene sposobnosti in potencial.