Sveti les + selenit

Komplet Svetega lesa in kristala selenit, ki se lahko uporablja za boljši spanec, za meditacijo ali lajšanje stresa.

6,50

Razpoložljivost: Na zalogi

SELENIT

Selenit je kristal, ki nam pomaga doseči želeno mentalno preobrazbo in v naše življenje prinaša mir. Je kamen, ki v sebi nosi eno najmočnejših energij aktivacije na Zemlji. Je ojačevalec drugih kristalov, zato ga lahko uporabljamo v kombinaciji z drugimi kristali.

Selenit  nas napolni z ljubeznijo in razumevanjem, odpravlja čustvene blokade, pomaga pri novih začetkih in nas navdaja z zaupanjem, da se vse dogaja v naše najvišje dobro.

Uporablja se za:

  • duhovno prerojevanje
  • povezovanje z višjim jazom in božanskim vodstvom
  • dvig zavesti
  • čiščenje energijska telesa, avre in čaker
  • zaščito pred negativnimi energijami
  • boljši spanec

Palo santo ali Sveti les

Palo santo drevo, ki izvira iz Južno Ameriških držav (Peru, Ekvador…). Domorodci ga že stoletja uporabljajo v tradicionalnem zdravljenju in duhovnih obredih.

Palo santo v slovenščini pomeni “sveti les”. Ko zagori, njegov vonj spomni na limono, meto in bor. Šamani in zdravilci so ga tradicionalno uporabljali za čiščenje zraka, preganjanje zlih duhov in čiščenje negativne energije. Uporabljamo ga lahko, ko palo santo naravno odmre in se samo razgradi (primerna razgradnja traja od pet do osem let). To daje olju v lesu dovolj časa, da popolnoma dozori, preden ga poberejo in predelajo v palčke ali eterična olja. Dolgo se že uporablja tudi v terapevtske namene za lajšanje simptomov prehlada in gripe, depresije, čustvenih bolečin in drugih tegob.

Primeren pa je tudi za meditacijo in sprostitev, hkrati pa krepi ustvarjalnost in prinaša srečo.