Makrame verižica – črni turmalin

Makrame verižica – črni turmalin

Makrame verižica s kristalom črni turmalin

Črni turmalin deluje na korensko čakro, saj prizemljuje, ukoreninja in spodbuja pretok energij med čakrami. To pomeni, da se korenska čakra poveča in smo sposobni sprejeti več energije Zemlje.

Verižica je unikatna in ročno izdelana.

30,00

Ni na zalogi

Kategorija:

ČRNI TURMALIN – kristal zaščite

Črni turmalin deluje na korensko čakro, saj prizemljuje, ukoreninja in spodbuja pretok energij med čakrami. To pomeni, da se korenska čakra poveča in smo sposobni sprejeti več energije Zemlje. Ima zelo pomemben vpliv tako na denarno področje oziroma obilje na splošno, kot tudi na telesno vitalnost in občutke manjvrednosti.

Črni turmalin prav tako krepi občutek varnosti, nam daje energijo, moč in odpravlja potrebo po nadzoru. Vzpodbuja iskrenost, čustveno stabilnost, potrpežljivost, predanost in sočutje. Čisti naše eterično telo in deluje kot ščit. Je dober kamen za meditacijo. Uravnava moško in žensko energijo v telesu.

Neverjetna prednost črnega turmalina je njegova sposobnost, da zamenja škodljive vzorce s pozitivnimi. Če imamo stare navade, ki nam ne služijo dobro, bo črni turmalin s svojimi neverjetnimi frekvencami vzel vso to energijo in jo preoblikoval v nekaj čistega in pozitivnega, kar nam bo pomagalo, da bomo dosegli vse kar si želimo.