Makrame verižica – hematit

Makrame verižica s kristalom hematit

Hematit je izjemno močan kristal za prizemljitev, ki pomaga uskladiti našo energijo z energijo Zemlje. Ko se počutimo razpršeni ali preobremenjeni, nam hematit pomaga, da se povežemo z zemljo in občutimo stabilnost. Prav tako ustvarja zaščitno energetsko polje okoli nas, ki odbija negativne energije in preprečuje energijske vdore.

Verižica je unikatna in ročno izdelana.

Nastavljiva dolžina.

Kristal je naraven, zato lahko barve rahlo odstopajo od teh na sliki.

30,00

Razpoložljivost: Na zalogi

HEMATIT – kristal zaščite

Hematit je čudovit kristal s temno srebrnim sijajem, ki nas očara s svojo zemeljsko in trdno energijo. Ta kristal je že tisočletja cenjen zaradi svojih zaščitnih in ozemljitvenih lastnosti. Njegova moč izvira iz globin Zemlje, kar mu daje izjemno stabilnost in moč.

Ta kristal prepoznamo po njegovem kovinskem sijaju in gladki površini. Ime izhaja iz grške besede za kri, kar je posledica njegove rdeče notranjosti, ki se razkrije, ko je kristal praskana. Znan je kot kamen misli in zaščite, ki pomaga uskladiti telo, um in duha.

Je izjemno močan kristal za prizemljitev, ki pomaga uskladiti našo energijo z energijo Zemlje. Ko se počutimo razpršeni ali preobremenjeni, nam hematit pomaga, da se povežemo z zemljo in občutimo stabilnost. Prav tako ustvarja zaščitno energetsko polje okoli nas, ki odbija negativne energije in preprečuje energijske vdore.

Hematit ima edinstveno sposobnost izboljšanja koncentracije. Pomaga pri čiščenju uma, odstranjevanju motenj in osredotočanju na pomembne naloge. To je idealen kristal za tiste, ki želijo izboljšati svojo koncentracijo in razjasniti misli, zlasti med delom ali študijem.

Ta kristal je močan pomočnik pri balansiranju korenske čakre, ki je povezana z občutkom varnosti in temeljnimi potrebami. Pomaga pri vzpostavitvi stabilnosti v življenju in pri gradnji trdnih temeljev za osebno rast in razvoj.

Blog: Zakaj nositi nakit s kristali?

FB: Dorotea Horvat Gerželj – podpora pri osebnem razvoju