Makrame verižica – rutilni kremen

-10%

Makrame verižica s kristalom rutilni kremen in dvema “kroglicama” selenita za še globljo izkušnjo s kristali.

Rutilni kremen je zelo močan in visokofrekvenčen kamen. Že več tisočletij velja za kamen resnice in zaščite. Sestavljen je iz kremena (kamena strela) in rutila.

Verižica je unikatna in ročno izdelana.

Original price was: 30,00€.Current price is: 27,00€.

Ni na zalogi

RUTILNI KREMEN – kristal ravnovesja in miru

Rutilni kremen je zelo močan in visokofrekvenčen kamen. Že več tisočletij velja za kamen resnice in zaščite. Sestavljen je iz kremena (kamena strela) in rutila.

Ljudje, ki ga nosijo, hitreje najdejo pot k sebi, lažje dosežejo samouresničitev in dosežejo, da so ostali do njih bolj pošteni in iskreni. Pripomore k spiritualni rasti, dobremu počutju, harmoniji in življenjski moči. Krepi ljubezen do sebe ter odpuščanje sebi na vseh ravneh.

Ugodno deluje na vse čakre. Pomaga pri odstranjevanju blokad, ki lahko upočasnijo ali ustavijo, da energija v celoti kroži po našem telesu. Je odličen kamen za manifestacijo želja.

 

SELENIT – kristal aktivacije

Selenit je kristal, ki nam pomaga doseči želeno mentalno preobrazbo in v naše življenje prinaša mir. Je kamen, ki v sebi nosi eno najmočnejših energij aktivacije na Zemlji. Je ojačevalec drugih kristalov, zato ga lahko uporabljamo v kombinaciji z drugimi kristali.

Selenit  nas napolni z ljubeznijo in razumevanjem, odpravlja čustvene blokade, pomaga pri novih začetkih in nas navdaja z zaupanjem, da se vse dogaja v naše najvišje dobro.

Uporablja se za:

  • duhovno prerojevanje
  • povezovanje z višjim jazom in božanskim vodstvom
  • dvig zavesti
  • čiščenje energijska telesa, avre, čaker in kristalov
  • zaščito pred negativnimi energijam