Makrame verižica – sodalit

Makrame verižica – sodalit

Makrame verižica s kristalom sodalit in šestimi “kroglicami” selenita za še globljo izkušnjo s kristali.

Sodalit je kamen, ki nas opominja, da vzpostavimo ravnovesje med glavo in srcem, da bomo lahko vedno živeli v skladu s svojim najbolj resničnim jazom.

Verižica je unikatna in ročno izdelana.

30,00

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

SODALIT – kristal za mentalno jasnost

To je kamen, ki nas opominja, da vzpostavimo ravnovesje med glavo in srcem, da bomo lahko vedno živeli v skladu s svojim najbolj resničnim jazom. Sodalit je kristal, ki vzbuja domišljijo in spodbuja umetniško izražanje.

Primeren je za vse ustvarjalce, ki potrebujejo malo spodbude ali navdiha pri svoji kreativnosti. Je talisman ustvarjalnosti in komunikacije. Odpravlja neodločnost, poveča ustvarjalnost, spodbuja zaupanje in prijateljstvo, izboljša spomin in sposobnost učenja.

Poleg tega odpira srce, prebuja željo po resnici, odnose pa naredi toplejše, brez sodb. Pomaga pri ozaveščanju in izražanju prepričanj tako na verbalni ravni kot tudi skozi akcijo.

Sodalit je kristal, ki pomaga grleni čakri in tretjemu očesu.

 

SELENIT – kristal aktivacije

Selenit je kristal, ki nam pomaga doseči želeno mentalno preobrazbo in v naše življenje prinaša mir. Je kamen, ki v sebi nosi eno najmočnejših energij aktivacije na Zemlji. Je ojačevalec drugih kristalov, zato ga lahko uporabljamo v kombinaciji z drugimi kristali.

Selenit  nas napolni z ljubeznijo in razumevanjem, odpravlja čustvene blokade, pomaga pri novih začetkih in nas navdaja z zaupanjem, da se vse dogaja v naše najvišje dobro.

Uporablja se za:

  • duhovno prerojevanje
  • povezovanje z višjim jazom in božanskim vodstvom
  • dvig zavesti
  • čiščenje energijska telesa, avre, čaker in kristalov
  • zaščito pred negativnimi energijam