Talisman verižica – ametist

Ametist oblečen v polimerno glino

 

Ko se pod mojimi rokami znajdejo kristali in polimerna masa, intuitivno nastanejo kreacije, ki vzamejo dih. Niti dva talismana med seboj nista enaka, vsak je narejen v svoji energiji, s prav posebno pozornostjo in ljubeznijo. Ta talisman je namenjen osebi, ki si želi v svojem življenju najti mir, srečo in harmonijo.

Ametist je najbolj priljubljena vrsta kremenovih kristalov. Velja za najmočnejši zaščitni kamen. Čisti prostor negativnih energij in varuje naše energetsko polje. Energije ametista so izredno transformacijske, zato je katalizator vsakovrstnih sprememb in je odličen meditativni kamen.

Verižica je unikatna in ročno izdelana.

Poleg dobiš temno sivo bombažno vrvico.

42,00

Ni na zalogi

Kategorija:

AMETIST – kristal spiritualnosti

Ametist je najbolj priljubljena vrsta kremenovih kristalov. Velja za močan zaščitni kamen.  Čisti  prostor  negativnih  energij  in  varuje  naše energetsko polje. Energije ametista so izredno transformacijske, zato je katalizator vsakovrstnih sprememb in je odličen meditativni kamen.

Vibracija kristala deluje na fizičnem, čustvenem in psihičnem  nivoju, saj odpravlja stres in v  življenje prinaša harmonijo. Ametist razbremeni posameznika napetosti, pomirja razdražljivost, uravnava nihanje razpoloženja, odganja jezo, bes, strah in tesnobo. Velja tudi za talisman ustvarjalnosti.

Ametist je kristal šeste in sedme čakre. Umirja um in čisti naše mentalno telo. Pomaga nam vzpostaviti stik z višjim jazom in prebuditi vse naše čute. Poveže nas z notranjim zavedanjem oziroma našim bistvom, na katerem temeljijo vsa naša prepričanja. Prav tako odpira tretje oko.