Talisman verižica – čaroit

Unikatne talisman verižice so ustvarjene zate, ki potrebuješ podporo na svoji poti osebnega in duhovnega razvoja. Tukaj so, da te opolnomočijo in ti pomagajo odkriti tvoj najvišji potencial. Podprejo te pri doseganju tvojih sanj in ciljev. Pomagajo ti, da se vrneš k sebi in se ponovno naučiš poslušati svoje srce.

Čaroit je tukaj, da nam prinese svetlobo. Je kamen globoke transformacije in ljubezni, z veliko drzno energijo. Čaroit je poln čustvenega zdravljenja, duhovne moči in nam pomaga uravnavati počutje na najboljši možni način.

Verižica je unikatna in ročno izdelana z namero in v visoki vibraciji ljubezni.

Poleg obeska dobiš temno sivo bombažno vrvico.

Velikost cca 6 cm x 5 cm.

57,00

Razpoložljivost: Na zalogi

ČAROIT – kristal preobrazbe in brezpogojne ljubezni

Čaroit je dragocen kristal, ki nosi v sebi mistično lepoto in globino Sibirije, kjer se je prvič pojavil. Njegova barva je kot odsev nočnega neba, ki se svetlika v mavričnih odtenkih vijolične, vijolično-rožnate in sive barve, kot da bi zvezde plesale na nebu.

Ko ga držimo v roki, nas prevzame občutek magičnosti in čudenja, kakor da bi se dotaknil skrivnosti vesolja.

Tukaj je, da nam prinese svetlobo. Je kamen globoke transformacije in ljubezni, z veliko drzno energijo. Čaroit je poln čustvenega zdravljenja, duhovne moči in nam pomaga uravnavati počutje na najboljši možni način.

Ta kamen kliče pogum in krepi našo samozavest ter nas spominja, da lahko v življenju dosežemo vse, kar si želimo. Je odličen kristal za sprejemanje odločitev, saj prinaša jasnost in nam pomaga sprejemati odločitve, ki temeljijo na ljubezni, namesto, da bi se utapljali v strahu. Vabi nas, da se prepustimo in zaupamo življenju.

Čaroit s svojo močno duhovno energijo čisti višje čakre, odstranjuje blokade iz srčne čakre, tretjega očesa in kronske čakre.

Poleg svojih duhovnih lastnosti je čaroit tudi simbol preobrazbe in osebne rasti. Njegova prisotnost nas spodbuja, da se osvobodimo starega in sprejmemo nove priložnosti ter se razcvetimo v svoji polni lepoti.