Talisman verižica – labradorit

Talisman verižica – labradorit

Labradorit oblečen v polimerno maso

 

Ko se pod mojimi rokami znajdejo kristali in polimerna masa, intuitivno nastanejo kreacije, ki vzamejo dih. Niti dva talismana med seboj nista enaka, vsak je narejen v svoji energiji, s prav posebno pozornostjo in ljubeznijo. Ta talisman je namenjen osebi, ki si želi okrepti svojo duševno moč.

Labradorit je zelo primeren za duhovno prizemljene, saj jih podpira in odpravlja strah na njihovi poti. To je kamen, ki kaže pot do samopomiritve, umetniške ambicije, kozmične energije in krepitve lastne mentalne jasnosti.

Verižica je unikatna in ročno izdelana.

Poleg dobiš temno sivo  bombažno vrvico.

42,00

Ni na zalogi

Kategorija:

LABRADORIT – kristal preobrazbe

Labradorit ščiti naše aurično polje, krepi duševno moč in intuitivne sposobnosti, kot so telepatija in jasnovidnost. Ker nas ščiti pred vdori tujih energij, je zelo primeren za tiste ljudi, ki delajo v poklicih, kjer imajo veliko stika z ljudmi.

Prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Je kristal ezoteričnega znanja in nas zato lahko odvede v druge dimenzije ter pretekla življenja. Istočasno pomaga premagati strah in druga negativna čustva, ki izvirajo iz prejšnjih življenj.

Labradorit je zelo primeren za duhovno prizemljene, saj jih podpira in odpravlja strah na njihovi poti. To je kamen, ki kaže pot do samopomiritve, umetniške ambicije, kozmične energije in krepitve lastne mentalne jasnosti. Je kamen zaščite in je zelo primeren tudi za otroke.