Talisman verižica – labradorit

Talisman verižica – labradorit

Unikatne talisman verižice so ustvarjene zate, ki potrebuješ podporo na svoji poti osebnega in duhovnega razvoja. Tukaj so, da te opolnomočijo in ti pomagajo odkriti tvoj najvišji potencial. Podprejo te pri doseganju tvojih sanj in ciljev. Pomagajo ti, da se vrneš k sebi in se ponovno naučiš poslušati svoje srce.

Labradorit prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše. Ker nas ščiti pred vdori tujih energij, je zelo primeren za tiste ljudi, ki delajo v poklicih, kjer imajo veliko stika z ljudmi.

Verižica je unikatna in ročno izdelana z namero in v visoki vibraciji ljubezni.

Poleg obeska dobiš temno sivo bombažno vrvico.

Velikost cca 5 cm x 4 cm.

45,00

Razpoložljivost: Na zalogi

LABRADORIT – kristal preobrazbe

Labradorit je kristal, ki se prebuja v mavrični čudež, ki odseva skrivnosti vesolja. Njegova površina je kot nebo ob zori, prepletena z nežnimi odtenki modre, zelene, vijolične in zlate barve, ki se svetlikajo in prepletajo kot zvezde na nočnem nebu.

Ta čudovit kristal je znan po svoji sposobnosti povezovanja z višjimi energijami in razširjanja zavesti. Njegova energija nas vabi, da se odpremo novim spoznanjem in modrostim ter raziskujemo globine svoje duše. Labradorit deluje kot most med svetovi, ki ns spodbuja, da sledimo svoji intuiciji in si dovolimo razcveteti v polni lepoti svojega bitja.

Poleg svojih duhovnih lastnosti je labradorit tudi simbol zaščite in moči. Njegova prisotnost nas varuje pred negativnostjo in nas napolni s čisto, zaščitniško svetlobo. Ker nas ščiti pred vdori tujih energij, je zelo primeren za tiste ljudi, ki delajo v poklicih, kjer imajo veliko stika z ljudmi.

Labradorit prinaša poslovni uspeh in spreminja življenje na boljše.