Talisman verižica – mesečev kamen

Unikatne talisman verižice so ustvarjene zate, ki potrebuješ podporo na svoji poti osebnega in duhovnega razvoja. Tukaj so, da te opolnomočijo in ti pomagajo odkriti tvoj najvišji potencial. Podprejo te pri doseganju tvojih sanj in ciljev. Pomagajo ti, da se vrneš k sebi in se ponovno naučiš poslušati svoje srce.

Mesečev kamen se sklada z žensko energijo, zato pomaga ženskam razumeti čustva ter jih svobodno izražati. Zelo je primeren kot nakit za ženske, da lahko na vsakem koraku poudarimo svojo čudovito žensko energijo.

Verižica je unikatna in ročno izdelana z namero in v visoki vibraciji ljubezni.

Poleg obeska dobiš sivo bombažno vrvico.

Velikost cca 5 cm x 3 cm.

42,00

Ni na zalogi

Kategorija:

MESEČEV KAMEN – kristal ravnovesja

Mesečev kamen je kristal, ki nosi v sebi skrivnosti in čarobnost mesečine. Njegova površina se blešči v nežnih odtenkih srebrne in bele, kakor da bi ujel svetlobne žarke lune in jih prelil v čarobno esenco.

Ta čudovit kristal je znan po svoji sposobnosti povezovanja z žensko energijo in cikli narave. Njegova energija je kot nežen objem matere Zemlje, ki nas spodbuja, da se povežemo s svojo notranjo modrostjo in intuicijo. Mesečev kamen pomaga uravnovesiti čustva in prinaša občutek miru ter harmonije v naše življenje.

Poleg svojih duhovnih lastnosti je mesečev kamen tudi simbol zaščite in ljubezni. Njegova prisotnost nas varuje pred negativnostjo in nas napolni s čistim, ljubečim svetlobnim ščitom. Kot zaveznik na naši poti, mesečev kamen opominja na moč in lepoto, ki ju nosimo v sebi, ter nas spodbuja, da sledimo svojemu srcu in si ustvarimo življenje, ki si ga želimo.

Ker se sklada z žensko energijo, pomaga ženskam razumeti čustva ter jih svobodno izražati. Zelo je primeren kot nakit za ženske, da lahko na vsakem koraku poudarimo svojo čudovito žensko energijo. Prav tako pa z nošenjem energijskega  nakita  stimuliramo pretok  energije  skozi  meridiane  oz.  čakre  v  našem telesu.