Talisman verižica – rubin zoisit

Unikatne talisman verižice so ustvarjene zate, ki potrebuješ podporo na svoji poti osebnega in duhovnega razvoja. Tukaj so, da te opolnomočijo in ti pomagajo odkriti tvoj najvišji potencial. Podprejo te pri doseganju tvojih sanj in ciljev. Pomagajo ti, da se vrneš k sebi in se ponovno naučiš poslušati svoje srce.

Rubin zoisit je znan po svoji sposobnosti povezovanja srca in uma ter ustvarjanja harmonije v našem življenju. Njegova energija nas navdihuje, da živimo s strastjo in namenom ter izrazimo svojo edinstveno lepoto v svetu.

Verižica je unikatna in ročno izdelana z namero in v visoki vibraciji ljubezni.

Poleg obeska dobiš črno bombažno vrvico.

Velikost cca 6 cm x 3 cm.

54,00

Razpoložljivost: Na zalogi

RUBIN ZOISIT – kristal pozitivne energije

Rubin Zoisit je kombinacija dveh mineralov (rubina in zoisita). Ko sta rubin in zoisit naravno združena v en sam kamen, so korenska, srčna in čakra tretjega očesa poravnane in usklajene na isti vibracijski ravni.

To je dragocen kristal, ki združuje moč, eleganco, prefinjeno simfonijo barv in energij. Njegova globoka zelena barva s pridihi rdečega spominja na skrivnostne gozdove, kjer se prepletajo moč narave in strast ustvarjanja.

Njegova prisotnost nas napolni z energijo vitalnosti in vztrajnosti, ter nas spodbuja, da sledimo svojim najglobljim strastem in ambicijam. Kot strasten zaveznik na poti, nas rubin zoisit podpira pri vsakem koraku, ki ga naredimo, ter nas opominja na lastno notranjo moč.

Ta čudovit kristal je znan po svoji sposobnosti povezovanja srca in uma ter ustvarjanja harmonije v našem življenju. Njegova energija nas navdihuje, da živimo s strastjo in namenom ter izrazimo svojo edinstveno lepoto v svetu.

Rubin zoisit je kot glasba duše, ki nas spodbuja, da sledimo svojim sanjam in se odpremo novim priložnostim.

Poleg svoje notranje moči je rubin zoisit tudi simbol ljubezni in strasti. Njegova prisotnost oživi naše srce in nas spomni na čudeže ljubezni, ki nas obdajajo. Kot varuh srca, rubin zoisit ščiti pred negativnostjo in nas popelje na potovanje ljubezni, ki nikoli ne mine.