Talisman verižica – zeleni aventurin

Unikatne talisman verižice so ustvarjene zate, ki potrebuješ podporo na svoji poti osebnega in duhovnega razvoja. Tukaj so, da te opolnomočijo in ti pomagajo odkriti tvoj najvišji potencial. Podprejo te pri doseganju tvojih sanj in ciljev. Pomagajo ti, da se vrneš k sebi in se ponovno naučiš poslušati svoje srce.

Zeleni aventurin odpravlja  tesnobo in strahove, bistri misli in izboljšuje spomin, krepi ustvarjalnost, privablja uspeh, srečo in  bogastvo.

Verižica je unikatna in ročno izdelana z namero in v visoki vibraciji ljubezni.

Poleg obeska dobiš črno bombažno vrvico.

Velikost cca 5 cm x 3 cm.

47,00

Razpoložljivost: Na zalogi

ZELENI AVENTURIN – kristal motivacije in blaginje

Zeleni aventurin je kristal, ki se dotika duše z zelenim sijajem čiste naravne lepote. Njegova barva je kot odsev pomladanskega zelenja, ki se prebuja v življenje in kot nežen dotik svežega vetra, ki nosi vonj travnikov in svežine.

Deluje kot talisman priložnosti in vseh življenjskih odločitev pri katerih realizacija ni le v naših  rokah, ampak je odvisna tudi od sreče. Krepi individualnost, izvirnost in sproščenost. Odpravlja  tesnobo in strahove, bistri misli in izboljšuje spomin, krepi ustvarjalnost, privablja uspeh, srečo in  bogastvo, ugodno vpliva na bolezni pljuč, težavah s srcem ter preprečuje migreno.

Njegova energija spodbuja optimizem in notranjo moč ter te opogumi, da slediš svojim sanjam in si ustvariš življenje, polno radosti.

Poleg svojih čustvenih in duhovnih lastnosti je zeleni aventurin tudi simbol vitalnosti. Njegova prisotnost te napolni z energijo in močjo, da premagaš ovire in dosežeš svoje cilje.