Zapestnica – amazonit

Ročno izdelana makrame zapestnica, s kristali amazonita in perlami iz nerjavečega jekla.

Nošenje amazonita nam pomaga, da si začnemo zaupati. Da nam sposobnost videti stvari iz več zornih kotov. Odpira naše srce. Ugodno deluje tudi na grleno čakro, s čimer spodbuja ljubečo komunikacijo na vseh ravneh.

15,00

Razpoložljivost: Na zalogi

AMAZONIT – kristal poguma

Amazonit je kristal, ki pomirja um in dušo. Njegova nežno zelena barva odraža lepoto narave in globine oceanov. Ko ga držiš v roki, te prevzame občutek miru in harmonije, kot da bi se dotaknil čistega izvira življenjske energije.

Ta čudovit kristal je znan po svoji sposobnosti spodbujanja jasnosti uma in čustvenega ravnotežja. Kot da bi odprl vrata v notranji svet, amazonit pomaga pri razumevanju lastnih misli in čustev, hkrati pa prinaša občutek lahkotnosti in olajšanja. Njegova energija je kot nežen dotik duše, ki te vodi k globljemu razumevanju sebe in sveta okoli tebe.

Poleg svojih duhovnih lastnosti je amazonit tudi simbol vitalnosti in življenjske moči. Njegova prisotnost nas spomni na moč, ki jo nosimo v sebi. Spodbuja nas, da delujemo v skladu s svojo resnico in preženemo strah pred tem, kaj si bodo drugi mislili o nas.

Nošenje amazonita nam pomaga, da si začnemo zaupati. Da nam sposobnost videti stvari iz več zornih kotov. Odpira naše srce. Ugodno deluje tudi na grleno čakro, s čimer spodbuja ljubečo komunikacijo na vseh ravneh. S tem se izboljšajo tudi govorne sposobnosti.

Mnoge starodavne kulture ga povezujejo z boginjami in legendami o ženskih bojevnicah. Pomaga nam odpraviti notranja neskladja in zmedenost. Amazonit pa je še posebno primeren za umetnike ali za tiste, ki si želimo več svobode in vznemirljivih trenutkov.