Ženski krog

Ženske skozi zgodovino so se zbirale v krogih, da bi si medsebojno delile modrosti. Ženski krog je varen in sveti prostor, kjer se ženske družimo, slišimo in vidimo. Lahko se izrazimo skozi ples, petje ali pa samo pogovor. Kakor katera začuti. V našem centru, bodo potekali ženski krogi na različne teme, včasih pa tudi samo kot sproščen klepet.

Kaj ti ponuja Ženski krog?

da se boš spet počutila čudovito navzven in navznoter

da boš prepoznala stvari, ki te veselijo in so ti v življenju pomembne

pomoč pri odkrivanju svojega poslanstva

samozavest, da si zastaviš visoke a hkrati dosegljive življenjske cilje

razvoj sposobnosti živeti življenje v skladu s svojimi vrednotami

odkrivanje omejujočih prepričanj in vedenjskih vzorcev in »udejaniti« nove načine razmišljanja

hitrejši, lažji in varnejši napredek na poti preprostih, a učinkovitih in trajnih sprememb v življenju

ženski krog

Pridi se razvajati v zdravilni krog žensk, ki te bo napolnil s samozavestjo, ti vlil nove energije in te podprl tam, kjer to najbolj potrebuješ. Krepile bomo moč intuicije, kreativnosti in celile svoje rane iz preteklosti, ki nam preprečujejo, da bi živele polno življenje. Poglobile se bomo vase in sproščeno spoznavale vse dele sebe. O sebi, kot ženski boš odkrila nekaj novega, pozdravila tiste dele, ki so potrebni celjenja in se povezala s svojo žensko energijo in z ženskami v krogu. Ugotovila boš tudi, da je ženska družba zdravilna in te lahko neverjetno napolni, podpre in ti služi kot odskočna deska v svet.

Odklopimo se od vsakdanjega natrpanega urnika in posvetimo nekaj trenutkov sebi, se popolnoma prepustimo, se začutimo in uživamo v čudovitem krogu ob družbi podobno mislečih.

Vse ženske še kako dobro vemo, kako pomembno si je vzeti trenutke zase in preživeti čas v ženskem krogu, da se razvijamo in živimo srečno ter polno življenje.

Lepo vabljena v naš krog in pisanju še ene čudovite zgodbe!

Kaj je ženski krog?

Ženski krog je zdravilen prostor, v katerem smo varne, zaupljive, ljubeče, ranljive in odprte za spremembe. Je prostor enakosti, kjer odkrivamo sebe, kjer je vsaka ženska učiteljica in vsaka ženska zdravilka. V ženskem krogu vključimo svoje srce, krepimo samozaupanje, najdemo svoj glas, govorimo svojo resnico, se počutimo slišane in sprejmemo globoko zdravljenje.
 
V ženskem krogu:
 

je ok čutiti vsa svoja čustva

se vprašamo kdo smo

smo odprte za odkrivanje sebe

smo videne in slišane

vključimo svoje srce

krepimo samozaupanje

najdemo svoj glas in govorimo svojo resnico

odkrijemo lastno zgodbo

  • sprejmemo globoko zdravljenje
 
Ženske skozi zgodovino so se zbirale v krogih, da so si medsebojno delile modrosti ter se podpirale. Ohranimo to tradicijo.
 
Kje?
Tempelj Ganesha
Britof 27
4000 Kranj
 
Kdaj?
23.2.2024 ob 19.uri
 
Prispevek je 15 eur.
 
Prijave zbiram na info@doroteahorvat.com
 
Objem,
Dorotea