Kako izbrati pravi kristal zase?

kako izbrati pravi kristal zase

Kristaloterapija je ena izmed najstarejših tehnik alternativnega zdravljenja. Kristali s svojo barvo, sestavo in vibracijo pripomorejo k našemu telesnemu, čustvenemu in duhovnemu zdravju. Podprejo nas lahko na tudi na ljubezenskem in finančnem področju, pomagajo pri boljših odnosih, pripomorejo k boljšemu spancu, okrepijo našo moč samozdravljenja in nam pomagajo občutiti srečo in mir.

Kristali so polni energije, hkrati pa tudi njen prevodnik.

Kristale najdemo po vsem svetu, v različnih barvah in različnih oblikah. Mnogi so osupljivi, vendar jih zlahka spregledamo, če ne poznamo njihove resnične vrednosti. Kristali imajo sposobnost krašenja, zdravljenja, zaščite, božanstva, manifestacije ter preobrazbe in preoblikovanja energije.

Vsi kristali imajo zdravilne lastnosti za telo, čustva, um ali duha, ampak ne delujejo vsi na vseh ravneh, zato jih je treba izbrati glede na potrebe in namen.

Morda ste že kdaj slišali, da drugi govorijo o tem, kako so začutili kristal.

Kako lahko čutimo energijo kristala?

Zaznavanje energije od nekoga ali nečesa ni »rezervirano« samo za določene ljudi. Vsakdo lahko čuti energijo kristala! Če ste v tem novi, se morate naučiti prepoznati, ko zaznavate njihovo energijo.

Zakaj bi se morali naučiti čutiti kristalno energijo?

Ker tako najdete tiste kristale, ki vam bodo najbolj pomagali!

Ko se boste odprli zdravilni energiji kristalov in poiskali njihovo pomoč, vas bodo nekateri poklicali kar sami.

Tu je nekaj nasvetov in trikov kako zaznati kristalno energijo

1.Izgovorite svojo namero

Če se želite odpreti kristalnim energijam, določite namen.

Vesolju jasno povejte, da iščete kristale, ki vam bodo najbolje pomagali na vaši poti in kateri bodo najbolje delovali z vašo osebno energijo.

Lahko si to poveste zgolj v mislih, lahko pa tudi na glas. Deluje tudi, če o tem govorimo z nekom, ki mu zaupamo.

Ni važno kateri način izražanja svoje namere izberete, vesolje in vaša podzavest poslušata.

2.Pogled

Občutek vida je običajno prvi, ki ga morate poslušati, ko poskušate začutiti energijo kristala. Če greste v trgovino s kristali in je določen kristal prvi, ki ga vidiš, ko pogledaš naokoli, je to pravi signal.

Ko se oči samodejno povlečejo na določen kristal, je možno, da vas kliče.

3.Dotaknite se

Ko vas kristal potegne na pogled, pojdite do njega in ga dvignite z levo roko.

Vaša leva roka je roka, ki najlažje zazna zunanjo energijo. Ponavadi začutimo kaj na telesu, lahko so mravljinci, rahla bolečina, špikanje ipd., lahko pa začutimo samo val mirnosti ali veselja. Vsekakor je karkoli od naštetega, očiten znak, da kristal želi, da ga odneseš domov.

4.Intuitivno

Mnogi ljudje v današnjem času, še posebej v zahodni družbi, niso naučeni poslušati signalov iz svoje podzavesti. Ko smo v sozvočju s svojo podzavestjo, imamo veliko boljše možnosti zaznavanja s svojo intuicijo in z drugimi čutili.

Če je vaša intuicija močna in če jo boste pripravljeni poslušati, boste imeli veliko manj dela z iskanjem najboljših kristalov za vas.

Zaupajte si!

Zadnji prispevki