O meni

Sem Dorotea Horvat, intuitivna umetnica in ustvarjalka. Pred osmimi leti, ko sem prvič postala mamica, sem se začela zavedati, da bi rada sebi in svoji družini nudila vse najboljše.

Začela sem raziskovati alternativne načine zdravljenja in to me je pripeljalo do aromaterapije. Eterična olja so me takoj navdušila in tako se je začela moja pot. Obiskovala sem različna predavanja in se izobraževala na tem področju.

dorotea horvat

Ker pa sem vedela, da je to samo en majhen košček celotne slike, sem brskala dalje. Najprej sama s pomočjo knjig, kmalu pa sem se začela vključevati v različne skupine in delavnice.

Januarja 2019 sem opravila tečaj PEH praktika (Pleiades Energy Healing) in s tem pridobila sposobnost in znanje obravnavati človeka tudi na energetskem nivoju. Kasneje sem uspešno opravila še kar nekaj drugih tečajev, med drugimi tudi kristaloterapijo, Shamanic Heart Healing in Reiki.

dorotea horvat

Kristali so v moje življenje vstopili že v osnovni šoli. Takrat sem čisto ljubiteljsko raziskovala ta čudovita darila narave in si vsake toliko časa privoščila kak kos.

Pred štirimi leti, ko sem postala bolj aktivna na področju osebne in duhovne rasti, pa so kristali postali del mojega življenja. Kaj hitro sem ugotovila, da jih lahko vključim tudi v moje ustvarjalne projekte.

Rada ustvarjam, slikam, plešem, poslušam glasbo, se družim in svoje izkušnje preteklega učenja delim z drugimi. Ročne spretnosti so bile od nekdaj moja strast. Kreativna zapolnitev prostega časa in sproščanje. Občutki, ko nekaj uspe, so nepopisljivi. Občutki, ko nekaj ne uspe, pa učenje. V mojih mislih nastane na tisoče idej, zato si jih redno zapisujem, jih širim in izpopolnjujem.

Najbolj me osrečuje, ker je moj hobi ustvarjanja pred 3 leti prerasel v redno delo. Tako hkrati uživam, se sproščam in opravljam svoje poslanstvo. Ker pa ustvarjanje ni vse kar rada počnem, zadnji dve leti tudi aktivno izvajam delavnice za osebno in duhovno rast (odpiranje srca, hvaležnost, spreminjanje vzorcev ipd.).

dorotea horvat

Poleg tega pa sem tudi mamica štirim čudovitim otročkom. Trudim se ohranjati ravnovesje med vlogo mame, gospodinje in Ženske. In s pomočjo Templja Ganesha in ljudi, ki me obkrožajo mi to odlično uspeva.

Komaj čakam, da se spoznamo in skupaj poletimo še višje!

Objem,
Dorotea