O meni

Dorotea Horvat Gerželj

Sem Dorotea Horvat Gerželj, raziskovalka življenja in mentorica za osebno rast. Moj glavni namen je, da nudim podporo in varen prostor Ženskam, ki hodijo po poti odkrivanja sebe in svojih globin.

Že od nekdaj sem čutila, da obstaja nekaj več. Nekaj več od tega, kar so nas učili. Nekaj več od sistema, v katerem živimo.  Nekaj več od tega, kar vidimo z očmi…

Svojo prvo zaposlitev sem našla zelo hitro, prav tako tudi drugo in tretjo. Ampak vedela sem, da to ni nekaj, kar si želim. Enostavno nisem spadala v ta svet.

Moj svet je od nekdaj vseboval ta “nekaj več”. Vedela sem, da je tam nekje. Nisem pa vedela, kaj točno in kje. Zato sem se podala na pot raziskovanja. Raziskovanja svojega poslanstva…

Meditacija, delavnice za osebno in duhovno rast, branje knjig, konstantno učenje, povezovanje z naravo, zdravilna glasba, ples itd. so postali moj način življenja. S tem hranim svojo dušo, srce in telo.

Veliko starih vzorcev in nepodpirajočih prepričanj je odpadlo, da sem se našla in začela živeti v skladu s svojo resnico.


Vsa ta leta, ko sem raziskovala sebe in svoje poslanstvo, sem opravila kar nekaj izobraževanj in tečajev. 

Med drugimi sem zaključila šolo kristaloterapije, Reiki, Shamanic Heart Healing, Theta Healing, Pleiades Energy Healing in ogromno krajših izobraževanj v povezavi z osebnim in poslovnim razvojem.

Dorotea Horvat Gerželj

Čeprav sem tudi gospodinja, žena in mama 4 otrokom, sem se odločila v polnosti živeti svoje poslanstvo. Tukaj sem, da ljudem nudim podporo pri osebnem in duhovnem razvoju. Predvsem pa spodbujam, da vsak odkrije svoj dušni potencial in ga tudi srčno neguje. Ker samo tako lahko resnično živimo lahkotno, mirno in harmonično življenje.

Moja življenjska pot je bila polna vzponov in padcev. In z hvaležnostjo sprejemam vse izzive, saj ravno zaradi njih rastem in se učim.

Poleg tega, da nudim podporo in organiziram različne delavnice (ženske kroge, obrede, meditacije…), ustvarjam tudi unikatni nakit s kristali.

Kristali so del mojega življenja že od osnove šole. Na začetku sem imela v svoji zbirki nekaj malih kamenčkov, kasneje pa se je to razširilo v celo kristalno kraljestvo. Z njimi delam čisto vsak dan, spremljajo in podpirajo me na vsakem koraku. V vseh teh letih, se je znanja o kristalih nabralo malo morje, zato ga z največjim veseljem delim v svet.

To, da sem svet kristalov združila z ustvarjanjem je izpopolnilo moje srce. Ročne spretnosti so bile od nekdaj moja strast. Kreativna zapolnitev prostega časa in sproščanje. Idej mi nikoli ne zmanjka, zato je moja ponudba vedno pestra in raznolika.

Trudim se ohranjati ravnovesje med vlogo mame, gospodinje, podjetnice in Ženske.

Komaj čakam, da se spoznamo in skupaj poletimo še višje!

Objem,
Dorotea

Spremljaš me lahko tudi na moji FB strani: Dorotea Horvat Gerželj – podpora pri osebnem razvoju