Osebna rast

Kaj zame pravzaprav pomeni osebna rast?

osebna rast

Osebna rast je (vseživljenjski) proces, v katerem posameznik nenehno izboljšuje svoje zmožnosti, zavedanje, razumevanje in samospoštovanje. Gre za poglobljeno raziskovanje samega sebe, svojih vrednot, ciljev, strasti in meja, ter za prizadevanje, da postaneš najboljša verzija sebe.

Morda se spomniš trenutka, ko si začutil/a, da v življenju obstaja nekaj več. Tisti notranji glas, ki te je vodil k raziskovanju sebe, svojih vzorcev, prepričanj, svojega poslanstva, iskanju notranjega miru, lahkotnosti, radosti in sreče…

Tako kot ti, sem tudi jaz začela svojo pot osebne rasti s preprosto željo po boljšem razumevanju sebe in ljudi v svoji okolici. Sčasoma sem odkrila moč meditacije, čarobnost narave, hvaležnost, manifestacijo in globoko povezanost z vsem kar je.

Vsaka knjiga, ki jo preberem, vsaka delavnica, na kateri sodelujem, in vsak pogovor, ki ga imam, mi pomagajo rasti. Učim se iz svojih napak, slavim svoje uspehe in se zavedam, da je osebna rast neskončno potovanje, polno izzivov, učenja  in radosti.

Ko gledam nazaj, vidim, kako daleč sem prišla in sem hvaležna za vsako izkušnjo. Moja osebna rast ni samo obogatila mojega življenja, ampak mi je omogočila, da pomagam tudi drugim na njihovi poti. Zato verjamem, da je pot osebne rasti ena najlepših in najpomembnejših poti, ki jih lahko prehodimo v življenju.

Ker vem kako pomembna in ključna je podpora na tej poti, sem tukaj zate. Da te opolnomočim, motiviram in ti svetujem pri tvojih naslednjih korakih. Ne skrbi, nisi sama.

Spremljaš me lahko tudi na FB strani: Dorotea Horvat Gerželj – podpora pri osebnem razvoju in na IG profilu: dorotea.h.gerzelj